Autohjælpinfo.dk er en dansk informationsside, som har til formål at informere og guide de danske bilejere omkring autohjælp. Har man ikke før haft autohjælp, kan det svært at gennemskue de mange fordele. Ligeledes kan det være svært at gennemskue de forskellige tilbud, som findes hos de danske autohjælpsudbyder. Det er netop grundlaget for denne sidens eksistens, da du kan læse om alt det praktiske såvel som mere konkrete forhold indenfor vejhjælp.

Vi har et ønske om at drive danskernes foretrukne hjemmeside, når det omhandler autohjælp. Derfor arbejder vi konstant med at udvide vores service med nye guides og artikler. Siden fungerer ligeledes som en prissammenligningsside, hvor man kan få overblikket over de forskellige udbydere af vejhjælp, og hvilke priser de kan tilbyde dig. De fleste udbydere har hver 2-3 løsninger, hvor man imødekommer forskellige krav og behov. I den forbindelse guider vi dig til at vælge den løsning, som vil passe bedst til dig og dine krav.

Vi har til hver en tid interesse i, at du som besøgende og læser skal kunne frem til de fornødne informationer. Skulle du imod forventning ikke finde frem til de informationer som du ledte efter, så kan du kontakte os på mail eller via vores kontaktformular. Vi vil gerne lade vores specialiserede viden indenfor autohjælp komme dig til gode. Derfor kan du med fordel kontakte os, hvis du spørgsmål som vedrører vejhjælp, hvor vi højst sandsynligt kan give dig et kvalificeret svar.

Det er et faktum, at priserne på autohjælp ændrer sig fra tid til anden. Vi opdaterer derfor jævnligt priserne i vores oversigt, så du altid kan få overblikket over de aktuelle autohjælp priser. Vi sætter desuden ressourcer af til at holde hjemmesiden opdateret, så du kan forvente, at de informationer du finder på siden er aktuelle og troværdige.

Har du forslag til emner, som du mener vi skal sætte fokus på indenfor autohjælp, så er du velkommen til at kontakte os.