Hos autohjælpinfo.dk ønsker vi at hjælpe de danske bilejere med at finde den helt rette løsning indenfor vejhjælp. Igennem guides og øvrige artikler forsøger vi at guide dig igennem, hvilke fordele du får med vejhjælp, og hvilke tilbud på autohjælp, som vil passe bedst til dig. Skulle det imod forventning ikke lykkedes dig at finde den rette løsning ved at anvende vores guides, så står vi klar til at hjælpe dig. Bag hjemmesiden sidder der en række passionerede eksperter indenfor vejhjælp, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning med udgangspunkt i dine individuelle krav og behov.

Sidder du og brænder inde med spørgsmål som vedrører autohjælp, så er du ligeledes mere end velkommen til at kontakte os. Hjemmesiden bliver jævnligt opdateret med nyt tekstmateriale, således at man kan finde svar på langt de fleste spørgsmål indenfor vejhjælp. Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle generelle spørgsmål indenfor emnet. Modsat har vi ikke mulighed for at hjælpe, hvis henvendelsen drejer sig om specifikke tilbud og / eller købsbetingelser, hvor du i stedet bør kontakte den pågældende vejhjælpsudbyder.

Vi er ligeledes åbne overfor alle former for feedback – både ris og ros. Det er i vores store interesse at skabe en så god oplevelse som muligt for vores besøgende. Derfor arbejder vi konstant på at forbedre vores informationsside hvad angår især brugervenlighed. I forbindelse med optimering og forbedring af hjemmesiden mener vi, at det er vigtigt at arbejde tæt sammen med vores besøgende. Du skal dermed ikke tøve, hvis du har nogle forslag til forbedringer, som kan være med til at forbedre brugeroplevelsen.

Vi tager vores besøgende og læsere seriøse, og vi ønsker altid at yde en god service. Derfor svarer vi som udgangspunkt på alle henvendelser indenfor 24 timer. Der kan være enkelte undtagelser i travle perioder, men du kan ikke desto mindre forvente et hurtigt svar.

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du med fordel benytte dig af kontaktformularen nedenfor. Alternativt kan du sende os en mail på den angivne mail-adresse. Herefter vil vi sørge for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked