Med FDM vejhjælp kan du komme sikkert frem, uanset om du befinder dig i Danmark eller et andet land i Europa. Du har mulighed for at blive medlem af en af de mest anerkendte udbydere af vejhjælp i landet.

Vejhjælp i Danmark

FDM vejhjælp er mest kendt for at yde vejhjælp i Danmark. Det gælder også E65 mellem Ystad og Malmø, ligesom 25 km. syd for den danske-tyske grænse er inkluderet. Det er desuden værd at nævne, at Færøerne og Grønland omfatter vilkårene for Europa.

Dækning ved driftstop eller skader – Hvis din bil ikke er i forsvarlig stand til at fortsætte kørslen, vil du kunne tilkalde FDM vejhjælp. Skaden forsøges altid at blive udbredt på stedet, såfremt det er muligt. Hvis det ikke er muligt at udrede skaden på stedet, vil din bil enten blive transporteret til nærmeste værksted eller til et værksted efter dit ønske.

Denne dækning omfatter bl.a. fritrækning, starthjælp, hjulskift og døroplukning.

Tyveri og hærværk – Abonnement vil dække bugsering ved tyveri eller hærværk, hvis det er blevet politianmeldt. Her vil bilen samt dig og eventuelle medpassagerer blive transporteret til en ønsket destination.

Hotel – Som FDM medlem får du og dine medpassagerer tilbudt overnatning på et mellemklassehotel, såfremt bilen er blevet bragt til et lokalt værksted. Det er også en mulighed, hvis FDM har vurderet, at det vil være mest hensigtsmæssigt inden videretransport.

Lånebil – Køber du et FDM abonnement, vil du blive tilbudt en lånebil, hvis din egen bil ikke kan køre videre på grund af skade eller driftstop. Her vil du kunne låne en bil i op til 72 timer, hvor du ikke vil blive opkrævet betaling for selve lånebilen. FDM står altså for betaling af bilen, men du selv skal betale for brændstof, broafgifter o.l. En lånebil vil du desuden kun være mulig at bruge indenfor den danske grænse.

Sygdom og tilskadekomst – Hvis du eller dine medpassagerer er blevet ramt af akut sygdom eller tilskadekomst i forbindelse med et uheld, vil der blive igangsat hjemkørsel af bilen. Abonnementet dækker desuden for videretransport af dig og eventuelle passagerer.

FDM vejhjælp i Europa

På FDM’s hjemmeside får du et komplet overblik over de lande, hvor et abonnement på vejhjælp dækker. Her vil du finde en liste, hvor flere end 70 lande i Europa bliver nævnt. Norge, Tyskland, Østrig, Spanien, Grækenland og England er blot nogle af de mest velbesøgte lande, hvor du vil være dækket af FDM vejhjælp.

Du vil få de samme fordele i det øvrige Europa, som du får i Danmark. Det er kun ved erhvervsmæssig godstransport, at abonnementet ikke vil dække. Ved eventuelle udgifter i forbindelse med fra bro-, færge- og tunnelafgifter, vil der være mulighed at få refunderet disse omkostninger. Det kræver blot at man sender dokumentation i form af fakturaer / regninger til FDM, når man er tilbage i Danmark.

Som en slutbemærkning er det vigtigt at være opmærksom på, at det kun er muligt at købe autohjælp, hvis du er medlem af FDM. Hvis du ikke allerede er medlem af FDM, skal du først købe et medlemskab og herefter bestille vejhjælp. Det vil i den forbindelse være muligt at opnå en fordelagtig pris det første år som medlem.

Du kan blive medlem af FDM vejhjælp hurtigt og nemt allerede i dag via deres hjemmeside.

Besøg FDM her