Størstedelen af den danske befolkning har på et tidspunkt hørt eller måske endda stiftet bekendtskab med Falck Autohjælp. Det er et faktum, at Falck er en af de største og mest populære udbydere, når det kommer til autohjælp. Som vejhjælpskunde hos Falck får du en masse fordele, som kan komme dig til gavn i forskellige situationer.

Falck vejhjælp

Falck Autohjælp Falck A/S er en redningskoncern, som blev stiftet tilbage i 1906. De fleste kender i dag Falck for deres assistance-ydelse i form af autohjælp. Falck tilbyder primært vejhjælp i Danmark, men der er også mulighed for autohjælp i det øvrige Europa med Falck Euroservice. Falck har over 10.000 medarbejdere i Danmark og har i øvrigt en lang række seriøse samarbejdspartnere i udlandet.

På Trustpilot er der foreløbigt skrevet 916 kundeanmeldelser, som har givet Falck autohjælp en flot rating på 8,2 ud af 10. Der er tale om en udbyder, som leverer tryghed og god service til danskerne og har gjort det i mere end 100 år. Falck har hovedkontor i København, men har naturligvis stationer spredt over hele landet.

Falck vejhjælp udbyder 3 forskellige autohjælp-pakker, som er henholdsvis Basis, Plus og Super. Der er naturligvis tale om pakkeløsninger i 3 forskellige prisklasser, hvor der indgår en række fordele. Når du køber vejhjælp hos Falck, binder du dig til en periode på ét år.

Disse fordele får du med Falck autohjælp

Hos Falck vejhjælp får du en lang række fordele og services, hvis du køber abonnement på autohjælp. Nedenfor vil du blive præsenteret for nogle af de største fordele:

  • Gratis lånebil – Hvis din bil skal på værksted i Danmark, får du tilbudt en gratis lånebil i de 3 første døgn.
  • Kom hurtig fremservice – Når du ringer til Falck, kan du forvente hjælp indenfor 30 minutter, uanset hvor du befinder dig i landet. Du vil blive bragt videre til det ønskede sted, hvorefter din bil vil blive hentet og kørt hjem til din bopæl eller på værksted.
  • Personlig dækning – Uanset om du kører i din egen, en lejet eller lånt bil, så vil Vejhjælp Super dække. Dermed er du altid sikret hjælp, selvom du ikke nødvendigvis kører i din egen bil.
  • Låseservice – Hvis du har været uheldig og have låst dig ude af din bil eller har mistet dine nøgler, kommer Falck og låser din bil op. Hvis det er nødvendigt med en låsesmed, sørger Falck Autohjælp for at afholde disse omkostninger.
  • App til din smartphone – Har du købt medlemskab hos Falck, kan du nøjes med at bruge din smartphone, når du har brug for vejhjælp. Falck vil straks få besked og kan desuden se, hvor du befinder dig.
  • Vejhjælp i Europa – Der er ligeledes mulighed for vejhjælp i udlandet. Oplever du problemer i Europa, skal du blot kontakte Falcks vagtcentral i Danmark, hvorefter der vil blive taget kontakt til samarbejdspartnere i det pågældende land. Her vil du naturligvis blive informeret om, hvornår du kan forvente, at hjælpen er fremme hos dig.
  • Hotelovernatning i Danmark – Er der ikke mulighed for reparation af din bil samme dag, vil du få betalt en overnatning på et hotel, som Falck står for at vælge.
  • Minutgaranti – Hvis Falck Danmark ikke er hos dig indenfor 45 minutter, kan du bede om at få fratrukket 100 kroner på din næste opkrævning.
  • Hjælp på stedet – Falck autohjælp rykker ud og hjælper dig på stedet, hvis det er muligt. Her hjælpes der bl.a. med starthjælp og hjulskift ved punktering o.l. Der vil desuden være mulighed for at få bragt brændstof og reservedele ud samt åbning af bildøre.

Hos Falck vejhjælp går de ind for, at du kun skal betale for de services, som du har brug for. Derfor har du mulighed for at skræddersy dit abonnement, så det passer bedst til dig og dine behov. Hvis du f.eks. har en travl hverdag, hvor det er vigtigt at komme hurtigt videre, så tilbyder Falck Fri Vidererejse, som hjælper dig med at komme hurtigt videre til den ønskede destination.

Alt i alt er der rigtig mange fordele ved Falck autohjælp, som gør det attraktivt at blive medlem.

Besøg Falck her