Dansk autohjælp (forkortet DAH) er en af de førende udbydere af vejhjælp på det danske marked. DAH blev stiftet i 1979 og har dermed været blandt de største autohjælpsudbydere i mere end 35 år. Som en af de ældste udbydere på markedet har DAH et stort kendskab til kundernes krav og behov, når det omhandler vejhjælp.

Dansk vejhjælp

DAH er i dag bedre kendt som SOS Dansk Autohjælp, da det er virksomhedens officielle navn. Virksomheden blev grundlagt efter at FDM i sin tid havde valgt at lukke deres vejhjælpsassistance. Efter FDM lukkede deres service ned valgte vognmændene at danne deres egen alliance, som blev til Dansk Vejhjælp.

Navnet, SOS Dansk Autohjælp blev en realitet efter at udbyderen valgte at indgå et samarbejde med SOS International i 2012.

Dansk vejhjælp har 45 stationer, som er fordelt i hele Danmark. Den samlede vognpark tæller i øjeblikket mere end 350 specialiserede redningskøretøjer. Virksomheden råder desuden over mere end 120 medarbejdere og over 600 reddere på deres stationer.

Fordele ved Dansk Autohjælp

Som medlem af SOS vejhjælp får du en lang række fordele, som kan spare dig for meget tid, besvær og ikke mindst penge fremadrettet. Hos SOS vejhjælp kan du opleve følgende fordele:

  • Nødreparation og hjulskift – Har du brug for reparation af din bil her og nu, eller har du brug for at få skiftet et punkteret dæk, så kommer DAH dig til undsætning.
  • Hurtig fremmetid – I 7 ud af 10 tilfælde er Dansk Vejhjælp fremme på stedet inden 45 minutter, hvilket gælder alle steder i landet. I 9 ud af 10 af alle tilfælde er hjælpen fremme inden 60 minutter, så du kan forvente hurtig og effektiv hjælp.
  • Starthjælp – Er bilbatteriet dødt, og vil du gerne hurtigt videre med dagens planer, kan du få glæde af tilbuddet omkring starthjælp.
  • Billig billeje – Til en fordelagtig pris vil du have mulighed for at leje en bil i den periode, hvor din egen bil er på værksted.
  • Fri vidererejse – Dansk vejhjælp sørger for både at arrangere og desuden afholde alle omkostninger, som der måtte være i forbindelse med transport for dig og eventuelle medpassagerer.
  • Frit valg af værksted – Såfremt din bil ikke kan repareres på stedet, vil bilen enten blive transporteret hjem til din bopæl eller til det ønskede værksted. Er din bil ramt af skade eller driftsstop på din bopæl, vil bilen blive transporteret til et værksted efter dit valg.
  • Gratis SOS Førstehjælpskasse – Bliver du medlem hos udbyderen, får du en førstehjælpskasse og gratis genopfyldning med i prisen.
  • SOS vejhjælp i udlandet – Enkelte af Dansk Autohjælps abonnementer gælder i både Danmark og det øvrige Europa (på nær Grønland og Færøerne).
  • Grænsedækning – Hvis du har brug for assistance mellem Malmø og Ystad eller 25 km. syd for den dansk-tyske grænse, vil din abonnementsløsning fortsat dække som om, det var i Danmark.
  • Lave priser – SOS autohjælp har 3 forskellige pakkeløsninger, som er henholdsvis Starter, Basis og Plus. I oversigten kan du blive klogere på, hvilke fordele og services du får med de enkelte pakkeløsninger. Her er det bl.a. værd at bemærke, at det kun er den store pakke ”Plus”, som tilbyder services som nødreparation, bugsering til nærmeste værksted, starthjælp o.l. i Europa.

Kigger du på autohjælp priser, vil du kunne finde prisen pr. måned og pr. år samt mindsteprisen i 6 måneder på udbyderens hjemmeside.

Se de bedste tilbud på autohjælp her

DAH er i dag bedre kendt som SOS Dansk Autohjælp

DAH er i dag bedre kendt som SOS Dansk Autohjælp

Stor kundetilfredshed hos SOS autohjælp

Når man skal vælge udbyder af autohjælp, kan det være en idé at lytte på andre danskeres erfaringer. 573 kunder har foreløbigt anmeldt SOS vejhjælp på Trustpilot, som har givet en samlet bedømmelse på 9,4 ud af 10 stjerner. Det er dermed en realitet, at Dansk Autohjælp er en af de mest populære udbydere i Danmark. Udbyderen bliver bl.a. rost for hurtig og billig autohjælp, som kan gøre hverdagen lidt nemmere. Sidste år hjalp udbyderen danskerne over 263.000 gange.

Er du overbevist om, at Dansk Autohjælp er det rette valg, så kan du med fordel blive medlem allerede i dag.