Rigtig mange danskere undersøger muligheden for at købe billig autohjælp, og det er med god grund. Har du fået øjnene op for de mange fordele ved at være tilmeldt autohjælp, og er du kommet frem til, at vejhjælp kan være fornuftigt at bruge penge på, så bør du undersøge de forskellige muligheder.

Autohjælp priser

Ønsker du ikke at betale mere end højst nødvendigt for autohjælp, så kan du med fordel bruge tid på at undersøge de nuværende autohjælp priser. Der er to overordnede parametre, som man skal være opmærksom på, når man skal købe vejhjælp. Den vigtigste parameter bør være service, hvor man fastlægger sine krav og behov til autohjælp og herefter danner sig et overblik over hvilke selskaber, der kan opfylde dine individuelle krav. Den anden faktor er naturligvis prisen, som man også bør have med i tankerne, når man skal vurdere alternativer og tage en endelig beslutning med henblik på valg af virksomhed med vejhjælp.

Der er efterhånden mange udbydere af vejhjælp i Danmark, hvor bl.a. Falck, FDM og Dansk Autohjælp er blandt de mest populære. Selvom det udadtil kan virke som om, at udbyderne tilbyder den samme service, så vil man ofte opleve, at de forskellige abonnementsløsninger langt fra er ens hvad angår diverse services. Nogle udbydere vægter dækning i udlandet / Europa og frit værkstedsvalg højt, mens andre udbydere udelukkende tilbyder de mest basale services som hjulskifte, starthjælp og nødreparation. Der er altså ikke én udbyder, som kan opfylde alles krav, men der er højst sandsynligt en udbyder, som kan opfylde dine krav. Inden du begynder at spekulere i autohjælp priser, så bør du have dine krav som første prioritet.

Ligesom det gør sig gældende for andre typer abonnementsløsninger, så får du typisk, hvad du betaler for. Man kan derfor ikke forvente, at man får ligesom mange services og medlemsfordele ved at købe den billigste mulige løsning. I den forbindelse er pointen at finde billig autohjælp, som dækker dine krav til services, ligesom at du bør gøre dig nogle økonomiske tanker. Det er ikke noget lovkrav, at man skal købe autohjælp, men det kan ofte være en god idé. Sammenligner man autohjælp priser med, hvad det vil koste at få f.eks. Falck ud i forbindelse med starthjælp eller hjulskift, så kan det hurtigt være en god investering med vejhjælp.

Billigste autohjælp

Det er bestemt ikke umuligt at finde billig autohjælp i Danmark – nærmest tværtimod. I takt med at flere og flere virksomhederne kommer ind på markedet, vil der være øget konkurrence, og priserne vil blive presset i bund. Når du skal købe billig vejhjælp, behøves du ikke besøge hver enkelt selskabs hjemmeside for at undersøge priserne. Vi har gjort det nemt for dig ved at lave en stor oversigt over de førende virksomheder indenfor autohjælp. I oversigten kan du få et overblik over, hvilke services og fordele de enkelte udbydere kan tilbyde dig.

Når du kigger på billig vejhjælp i Danmark, bør du opmærksom på følgende:

  • Pris pr. måned / år: Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, om priserne bliver angivet månedligt eller årligt. Det er specielt værd at være opmærksom på, når man skal sammenligne priser på autohjælp. Man køber typisk vejhjælp for en længere periode, hvilket gør det mest oplagt at sammenligne priser angivet pr. år.
  • Opsigelsestid: Når du leder efter det billigste autohjælp på markedet, bør du også kigge efter opsigelsestiden. Hvor længe du binder dig til en abonnementsløsning på vejhjælp fremgår af de enkelte tilbud. Der kan være visse fordele ved ikke at binde sig til en løsning i alt for lang tid. På et marked hvor priserne generelt bliver presset mere og mere i bund, vil den billigste udbyder på nuværende tidspunkt ikke nødvendigvis være den billigste fremover. I sådan en situation vil det være fordelagtigt, hvis man hurtigt og nemt kan opsige sit abonnement og købe autohjælp hos en anden forhandler. I de fleste tilfælde binder du dig til et abonnement i en periode på 4-6 måneder.
  • Selvrisiko: Når du køber autohjælp, kan der være en selvrisiko forbundet med aftalen. Der er dog kun enkelte udbydere, som har regler for selvrisiko. De fleste selskaber tilbyder vejhjælp med 0 kr. i selvrisiko, hvilket størstedelen af forbrugerne naturligvis foretrækker. Ikke desto mindre er selvrisiko en af de faktorer man skal have med, i tankerne når man skal den rette løsning på autohjælp.

Opsummeret er der rig mulighed for at købe autohjælp til en overkommelig pris, hvis du blot bruger lidt tid på at sammenligne priser. Du kan herfra rette din opmærksom på vores store oversigt, hvor du kan finde billig autohjælp, som lever op til netop dine krav.