3 tips til at holde en ren bil

Er du for nyligt blevet bilejer, eller har du bare altid været dårlig til at holde din bil ren, kan du her finde et par gode tips til, hvordan du sikrer dig at holde en ren bil året rundt.

Elsker du at drikke kaffe i din bil, så læs mere om nescafe Dolce Gusto her.

1 – Tag skrald med ud med det samme

Det første gode tip til dig, der gerne vil holde din bil ren, er at tage dit skrald ud med det samme, når du parkerer eller kommer hjem. Der er mange, der har for vane at lade skrald ligge og flyde i en bil, og det er bestemt ikke noget, der hjælper til en ren bil. For slet ikke at snakke om, at det hurtigt kan blive uhygiejnisk med affald i bilen.

Mange har det med at lade tomme dåser, sodavandsflasker eller slikpapir ligge at flyde. Og det ser bare ikke godt ud, hvis du en dag skal have andre med ud at køre, hvis din bil flyder med skrald.

2 – Støvsug din bil jævnligt

Dernæst kan det være en rigtig god idé at gøre det til en vane at støvsuge din bil jævnligt. Du får hurtigt slæbt masser af sten, jord og grus med ind i en bil, og er det længe siden, at du har støvsuget din bil, vil du også med stor sandsynlighed kunne se det på dine bilmåtter.

Derfor kan det være en god idé at køre din bil på en pusleplads, hvor du tit har mulighed for at støvsuge din bil gratis. Det kan være noget nemmere at gøre det der, hvis du ikke lige har en indkørsel derhjemme, hvor du kan pusle om din bil.

3 – Kør din bil i bilvask

Sidst, men ikke mindst, er det jo også vigtigt, at din bil tager sig godt ud udenpå. Derfor kan det også være smart at køre din bil i bilvask jævnligt, så du er sikker på, at den hele tiden står knivskarpt udvendigt også.

Det er efterhånden blevet utroligt billigt at komme i bilvask med sin bil, og flere steder kan det lade sig gøre for mindre end bare 50 kroner. Og gider du ikke at betale for det, kan du også selv komme langt med en god børste og noget sæbevand, hvis du har tålmodigheden til det.

Husk det rette abonnement på vejhjælp

Når du kører i din bil, er det en rigtig god idé at have et abonnement på vejhjælp, så du hele tiden er sikker på at have et nummer, du kan ringe til, hvis din bil bryder sammen, og du ikke kan køre videre.

Så har du ikke allerede vejhjælp, er det bare med at finde dig et abonnement i dag, så du kan være på den sikre side fremover.

3 tips til at holde en ren bil

3 tips til at holde en ren bil